Ako želiš biti dio tima koji se od 2008. godine aktivno bavi provođenjem programa medijske pismenosti, na pravom si mjestu!

Članovi Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu do sada su kroz svoja predavanja i radionice obrazovali gotovo 18 000 učenika i učenica, roditelja, učitelja i učiteljica, nastavnika i nastavnica, stručnih suradnika i stručnih suradnica u više od 120 institucija diljem cijele Republike Hrvatske. Gotovo svi sudionici ističu kako žele ponovno sudjelovati u našim aktivnostima te ih smatraju vrlo korisnima. Želiš li i ti biti u našem timu predavača / predavačica?

Radijska emisija “Odgoj za ideale” emitira se svakog mjeseca na Radio Mariji, a do sada smo ih održali više od 90. Imaš li i ti radijskog iskustva ili ga želiš steći? Evo prilike za tebe – pridruži se timu radijskih voditelja.

Aktivni smo na društvenim mrežama (kao što si sigurno i ti :)) – Instagram, Twitter i Facebook profili puni su nam dobrih priča koje vrijedi dijeliti dalje! A koliko je tek onih koje čekaju da budu objavljene… Ako i prepoznaješ snagu današnjih novih medija te želiš upotpuniti tim kreativaca i pridonijeti im svojim originalnim idejama, tim naših CM-ova te čeka!

Da ne ispadne da hvalimo sami sebe, evo što nam je donio naš trud:

Za projekt “Djeca medija” članovi DKMK-a dobili su Posebnu rektorovu nagradu 2015. godine, a u konkurenciji 50 projekata iz EU DKMK je osvojio prestižnu posebnu nagradu žirija EVENS PRIZE 2017 koju dodjeljuje udruga EVENS FOUNDATION za projekt medijskog obrazovanje u 2017. godini. Ovaj vodeći europski promotor medijske pismenosti dodijelio je nagradu DKMK-u “zbog pristupa medijima, važnosti projekta u kontekstu Hrvatske, utjecaja koji ima na polaznike i volontere te posvećenog volonterskog pristupa kao pozadine rada organizacije”.

Nadamo se da smo ti dali dovoljan poticaj da nam se pridružiš! Prijaviti se možeš do 31. listopada 2018. godine na info@dkmk.hr tako da pošalješ svoj kratki životopis i motivacijsko pismo. Čekamo te!