Uz predavanja namijenjena učenicima, roditeljima i učiteljima osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, projekt uključuje i održavanje pet webinara – online edukacija za sve zainteresirane odgojno-obrazovne djelatnike. Predavanja zbog trenutne situacije nismo u mogućnosti održavati, ali zato se u potpunosti posvećujemo online edukacijama.

Webinare će održavati članovi DKMK-a putem platforme Click Meeting svaka dva tjedna s početkom u 12:00 sati, prema sljedećem rasporedu:

3. travnja – sva mjesta popunjena,
17. travnja – sva mjesta popunjena,
30. travnja – prijave započinju 27. travnja,
15. svibnja – prijave započinju 12. svibnja
29. svibnja – prijave započinju 26. svibnja.

Svih pet webinara bavit će se istom temom, odnosno elektroničkim nasiljem i njegovom prevencijom. Svi webinari su sadržajno isti, ali smo ponudili veći broj termina kako bi svi zainteresirani dobili priliku za sudjelovanje.

Prijave su obvezne zbog ograničenog broja sudionika te za svaki od webinara one započinju tri dana prije njegovog održavanja. Prijave se vrše isključivo slanjem osobnih podataka na mail webinari@dkmk.hr.

Nakon održavanja webinara, svim sudionicima ćemo poslati potvrde o sudjelovanju na njihov zahtjev.

 

Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu u 2018. i 2019. godini održalo je devet webinara za više od 800 zadovoljnih sudionika.