Prošlotjednim radionicama u OŠ Petra Kanavelića u Korčuli i u OŠ Gradac u Gradcu završili smo provedbu radionica u sklopu projekta Medijskom pismenošću protiv grupa mržnje i elektroničkog nasilja koji provodimo uz potporu Ministarstva znanosi i obrazovanja.

 

Projekt smo proveli u 13 hrvatskih županija u kojima smo održali ukupno 52 radionice za više od 1000 učenika od 5. do 8. razreda, njihovih roditelja, nastavnika i stručnih suradnika.

Podsjetimo, projekt je usmjeren je na prevenciju elektroničkog nasilja među djecom, promicanje medijske pismenosti te stvaranje sigurnog i poticajnog okruženja u osnovnim školama u Republici Hrvatskoj.
 

Svi sudionici su iskazali veliko zadovoljstvo provedbom radionica čemu svjedoče i njihovi komentari: Predavanje mi se baš svidjelo i želim da se opet ponovi!, Svidjela mi se ova radionica i drago mi je što sam sudjelovao, Sve je bilo korisno, sadržajno, zanimljivo i poučno. Pohvala! Najbolje predavanje koje sam čula u zadnje vrijeme.

 

Zahvaljujemo svim školama na sudjelovanju u projektu i organizaciji naših radionica, te svim sudionicima na iskazanoj dobroj volji i interesu.